Het programma van JazzRoom Breda voor de komende maanden ziet er als volgt uit:
 

Donderdag 15 maart 2018

Alex Goodman Quartet (USA, New York)

Als winnaar van zowel de eerste prijs als van de Public\'s Choice Award op het prestigieuze
Internationale Guitar Competition van het Montreux jazzfestival, werd Alex Goodman binnengehaald als \"a definite musical voice\" (Guitar International), “a jazz phenomenon the world over” (Birmingham Times), and “among the best in jazz today” (Improvijazzation).
www.alexgoodmanmusic.com
 
 

Woensdag 18 april 2018

Hammond Sandwich (NL)

Weinig instrumenten klinken zo onweerstaanbaar als een ronkend hammondorgel. Dus is het dubbel feest met maar liefst twee Hammondspelers het podium op te stappen: Carlo de Wijs en Arno Krijger. Samen met saxofonist Paul van Kemenade, trompettist Jeroen Doomernik en drummer Chris Strik vormen ze sinds 2015 de groep Hammond Sandwich. Ongecompliceerde en groovende souljazz met catchy thema’s, scheurende solo’s en een onuitputtelijke drive.
 
 

Zaterdag 23 juni 2018

Summerparty: Jared Grant and his band (NL)

Dansen en entertainen zit bij Jared Grant in het bloed. Hij maakt er op het podium dan ook een groot feest van! Niet voor niets dat hij eind 2012 naast de 3e prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards in ontvangst mocht nemen. Jared stond op poppodia als 013, Bird, Grounds, Paard van Troije, Patronaat, Oosterpoort, Tivoli, Paradiso enz…. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle een nummer op de nationale radio. Hij heeft in het voorprogramma van Alain Clark gestaan en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.
www.jaredgrant.com
 
 

Donderdag 15 november 2018

The Vistel Brothers (Cuba)

Jorge and Maikel Vistel uit Santiago de Cuba, geboren in een familie met een uitgebreide muzikale traditie. Hun vader introduceerde de jonge broers al vroeg in de Cubaanse muziekscene. In hun tienerjaren raakten ze zeer bedreven in jazz improvisatie en werden al in de pers geprezen om hun rijpe stijl en buitengewone muzikaliteit. Solo zijn ze uitzonderlijk goed, maar samen spelen ze magische improvisatie.