Informatie: Op deze pagina is het mogelijk om een reactie te plaatsen. Nadat deze geplaatst is, zal deze goedgekeurd moeten worden.
 
 
Naam
Datum Vrijdag 28 februari 2020
Reactie
Zondag 16 juni 2019
Cyril Directie
Hallo Frans, Allereerst heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst van jullie allemaal van Jazz Room Breda , echt werkelijk hart verwamend..!! We vonden het echt geweldig om voor jullie te spelen en onze muziek (lees passie) met jullie en jullie publiek te delen, en dan spreek ik echt namens de hele band..!! ik hoop dat jullie nog heel veel mooie avonden beleven in de Jazz Room Breda; Echt iets om naar uit te kijken elke keer lijkt mij, veel variatie en dat is is goed! Hoop snel weer van je te horen, Groeten, Cyril.
 
Woensdag 21 maart 2018
Freek Sluijs
Beste Frans, wat was dat een fijne avond gisteren in de JazzRoom Breda. Heerlijk om zo gastvrij te worden ontvangen. Iedereen was op diezelfde wijze welkom, het publiek n de musici. En dat maakte dat zij echt het beste konden laten horen. Het had z op de plaat of de cd kunnen worden uitgebracht. Het was een mooi 50e concert, een passende viering van dit goed uitgevoerde initiatief van, voor en door liefhebbers. Proficiat. Groet, Freek Sluijs
 
Bekijk alle reacties